De grootste voordelen als apothekersassistent in de detachering

Er hangt stiekem toch een stigma omtrent het werken via een detacheringsbureau. Als apothekersassistent ben je op zoek naar een nieuwe werkplek, maar vind je het lastig om de juiste plek te vinden. Een van de grootste voordelen van een detacheringsbureau is het verkennen van diverse apotheken en werkplekken totdat je de juiste vindt. In dit blog lichten we een aantal van de grootste voordelen uit om jouw nieuwe werkplek te vinden via een detacheringsbureau.

1. Diverse werkplekken om de perfecte match te vinden

We hebben het eerste en misschien wel grootste voordeel een beetje verklapt. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe apotheek om te werken, is een detacheringsbureau als Craft Flex Care de ideale manier om de juiste werkplek te vinden. Wij hebben namelijk een enorm diverse groep aan opdrachtgevers in het hele land. Hierdoor heb je als apothekersassistent een ruime keuze uit diverse opdrachtgevers waardoor je de perfecte match kunt vinden.

2. Snelle manier om carrière te maken

Zoals gezegd hebben we bij Craft Flex Care een hoop verschillende apothekers in ons klantenbestand. Met een flexibele werkplek zie jij verschillende soorten apothekers en kun jij in korte tijd veel leren door deze diverse werkplekken. Bovendien vinden wij het bij Craft Flex Care belangrijk om te investeren in iedereen die via ons werkt. Daarom leer je niet alleen bij al de verschillende locaties, maar krijg je ook alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in de farmaceutische branche.

3. Brede contractmogelijkheden passend bij jouw wensen

Wanneer jij besluit om als apothekersassistent aan de slag te gaan via Craft Flex Care, heb jij een vrije keuze in wat voor dienstverband dit is. Ben jij meer op zoek naar een parttime baan of een bijbaan als apothekersassistent? Geen probleem. Wel liever fulltime aan de slag of misschien als ZZP’er? Ook hierin faciliteren wij verschillende opdrachtgevers. Ongeacht hoeveel uur je wilt werken, wij denken graag mee met de mogelijkheden. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

4. Een hoger salaris dat beter is dan de CAO voor apotheken

Bij Craft Flex Care vinden we een goed salaris en arbeidsvoorwaarden van enorm belang. Daarom verdien je bij onze apothekersassistent vacature een goed salaris en heb je in veel gevallen betere arbeidsvoorwaarden dan bij een reguliere apotheek. Denk hierbij aan een goed salaris, maar ook zaken zoals een goed pensioen, vakantiegeld en zelfs een eventuele bedrijfsauto. Natuurlijk is dit afhankelijk van de werkgever. Wil je meer weten over de mogelijkheden en wat dit voor jou betekent? Neem dan contact met ons op.

5. Flexibiliteit voor meer vrije tijd en eigen invulling

Een ander groot voordeel van werken via Craft Flex Care is de flexibiliteit die je krijgt als apothekersassistent. Met meer dan 10 jaar ervaring in de detachering en een ruim netwerk aan zorgverleners, hebben wij diverse apotheken waar jij aan de slag kan. Denk hierbij aan openbare apotheken, ziekenhuisapotheken, bereidingsapotheken en meer.

Geen dag is hetzelfde wanneer je kiest voor Craft Flex Care en een flexibele werkplek is dan ook gegarandeerd. Met diverse werkzaamheden zoals baliewerk en zittend werk, maar ook  contact met patiënten heb je een werkplek met enorm veel variatie. Natuurlijk gaan wij samen met jou in gesprek om de juiste match te vinden en luisteren we naar je wensen en behoeftes. Klinkt dit als de ideale match voor jou of ben je gewoon benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Schrijf je dan eenvoudig in en we nemen graag contact met je op.

6. Werkgevers die écht naar je luisteren

We hebben het al even laten vallen, maar bij Craft Flex Care vinden we het enorm belangrijk dat je op je plek zit. Daarom zorgen we er bij ieder gesprek voor dat er altijd naar jouw wensen en behoeftes wordt geluisterd. We zoeken de juiste match tussen jou en onze opdrachtgevers en helpen natuurlijk bij het behalen van extra certificaten en opleidingen. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als apothekersassistent en ben je op zoek naar een flexibele werkplek? Dan ben je bij Craft Flex Care aan het juiste adres!

Wil jij een vrijblijvend gesprek aangaan over de mogelijkheden als apothekersassistent? Neem dan eenvoudig contact met ons op en we gaan samen kijken naar de perfecte match!

Op zoek naar een vacature die bij jouw kwaliteiten past?

Neem contact met ons op en wij vinden samen de beste match voor jou