Craft Flex Care voor opdrachtgevers

Apotheek professionals op maat

Wij zijn Craft Flex Care, dé partner voor het vinden van kwalitatieve apothekersassistenten die perfect passen bij de behoefte van jouw apotheek. Of je nu een keten van openbare apotheken beheert, een ziekenhuis runt met klinische en poliklinische apotheken, een kleine apotheek bezit, of een apotheekhoudende huisarts bent, wij zijn er voor jou! Met ons uitgebreide netwerk van gekwalificeerde apothekersassistenten bieden we oplossingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van jouw organisatie.

Directe oplossingen voor dringende behoeften

De behoefte aan meer apothekersassistenten kan ontstaan door uiteenlopende redenen. Wij denken altijd mee met onze gewaardeerde opdrachtgevers en bieden snelle en doeltreffende oplossingen voor veelvoorkomende uitdagingen. Enkele van deze uitdagingen zijn:

Ad-hoc invulling bij ziekteverzuim

Plotselinge personeelstekorten kunnen veel problemen veroorzaken in jouw apotheek. Eigen personeel valt onverwacht uit, en dit kan voor korte, maar ook voor langere termijn zijn. Wij staan klaar om snel en efficiënt in te springen, zodat de werkzaamheden in jouw apotheek onverhinderd door kunnen gaan.

Langdurige ondersteuning bij vakanties of zwangerschapsverlof

Of het nu gaat om tijdelijke invulling van personeel tijdens piekperiodes, zoals schoolvakanties of om langere vervangingen bij bijvoorbeeld zwangerschapsverlof, bij Craft Flex Care ben je aan het juiste adres. Wij komen met flexibele oplossingen die naadloos aansluiten op jouw behoeften.

Jouw flexibele en betrouwbare partner voor apothekersassistenten

Neem direct contact met ons op

Krapte op de arbeidsmarkt invullen

De krapte op de arbeidsmarkt is ook in de apothekersbranche een veelvoorkomend probleem. Wij helpen je bij het vinden van geschikte professionals. Met ons uitgebreide netwerk en doeltreffende wervingsprocessen zorgen we voor een continue bezetting in jouw apotheek.

Werving en selectie van nieuw personeel

Wil je een apothekersassistent voor de lange termijn toevoegen aan jouw team, maar heb je geen tijd voor uitgebreide recruitment? Onze formatie plaatsing biedt een gestroomlijnd recruitment proces, waarbij we zorgvuldig geselecteerde kandidaten voorstellen die perfect passen binnen jouw organisatie.

Voordelen van werken met Craft Flex Care

Ben jij regelmatig op zoek naar apothekersassistenten om uiteenlopende redenen? Dan is Craft Flex Care de geschikte partij voor jou. Samenwerken met Craft Flex Care biedt namelijk veel voordelen. Naast een continue beschikbaarheid van gekwalificeerde apothekersassistenten, zijn er nog veel meer voordelen.

 • Verlaagd risico
  Wij nemen het risico van personeelsgerelateerde uitdagingen zoals ziekteverzuim uit handen. Jouw apotheek blijft gewoon soepel draaien.
 • Flexibele contractperiodes
  Of je nu behoefte hebt aan kortdurende invullingen of invullingen voor de langere termijn, onze contracten zijn flexibel aan te passen aan jouw behoeften.
 • Uitgebreide expertise
  Onze apothekersassistenten beschikken over veel kennis en ervaring, waardoor ze direct inzetbaar zijn voor diverse taken binnen jouw apotheek.
 • Snelle beschikbaarheid
  Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van apothekersassistenten waardoor wij binnen enkele uren of zelfs op dezelfde dag geschikte professionals kunnen leveren.
 • Korte lijnen
  Met onze korte lijnen en geautomatiseerde processen zorgen we voor een soepele en efficiënte samenwerking, waarbij we streven naar optimale klanttevredenheid.

De Craft Flex Care App

Dat wij werken met korte lijnen blijkt ook uit onze Craft Flex Care App. Via de app vind je snel en flexibel personeel. De app is gebruiksvriendelijk, transparant en zorgt altijd voor de perfecte match. Je krijgt als Craft Flex Care opdrachtgever toegang tot een eigen portal waar je eenvoudig diensten kunt plannen, beschikbare professionals kunt selecteren en uren kunt beheren. Allemaal met een persoonlijke touch. Ben jij al klant? Log dan direct in en vind vandaag nog de versterking die je nodig hebt!

Verschillende werkgevers

Deze werkgevers gingen jou voor

Neem contact op met Craft Flex Care

Ben jij op zoek naar gekwalificeerde apothekersassistenten? Stop maar met zoeken! Bij Craft Flex Care staan we voor je klaar om mee te denken in jouw wensen en behoeften. Zo zorgen we voor de meest passende invulling van jouw personeelsbehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden!